Curses de muntanya: Tòfol Castanyer estrena la temporada amb victòria a Menorca

Enviada per administrador el 24/Feb/2014 - 12:46

L'atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team s'ha imposat en la primera edició de la Compressport Trail dels Fars de Menorca, de 44 quilòmetres, en 3h11'

Tòfol Castanyer: “Tot i que encara estem molt a l'inici de la temporada estic satisfet amb la victòria i amb el ritme de cursa que he portat”
Menorca, 23 de febrer de 2014 - La temporada de trail running no podria haver començat millor per Tòfol Castanyer. L'atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team ha debutat amb victòria i molt a prop de casa, a Menorca, on avui s'ha disputat la primera edició de la Compressport Trail dels Fars que ha comptat amb 300 participants. Es tracta d'una cursa sobre un recorregut de 44 quilòmetres amb 750 metres de desnivell positiu per la costa nord de Menorca. Castanyer s'ha imposat amb un temps 3h11'29 ja sumat la que significa la seva primera victòria de la temporada.
“En general estic satisfet del ritme que he portat perquè encara que no hi havia molt desnivell el terreny era exigent i amb molta roca solta”, ha explicat Tòfol, que ha avantatjat en tres minuts al segon classificat, Toti Bes, que ha creuat la meta amb un temps de 3h14'40. El tercer lloc ha estat per Pau Capell (3h17'23).

El mateix corredor destaca que els seus immediats rivals li han donat seriosos problemes, ja que es troba encara en les primeres fases del seu entrenament. “Tot i que encara estem molt a l'inici de la temporada estic molt satisfet amb la victòria perquè Toti està molt fort”, ha afegit l'atleta balear, que al llarg de la cursa ha anat alternant el primer i segon lloc de cap, encara que al final ha pogut obrir una escletxa entre ell i els seus immediats perseguidors.

Els més de 300 participants d'aquesta primera edició han pogut gaudir d'un clima idíl·lic per a la pràctica del trailrunning amb un dia clar i temperatura perfecta.

Crèdit de la foto: Mallorca Trail