Esquí de muntanya: Marc Pinsach competirà aquest cap de setmana a la Diablerets

Enviada per administrador el 26/Feb/2014 - 20:05

L'esquiador Marc Pinsach participarà a Diablerets, prova puntuable per la Copa del Món d'Esquí de Muntanya

La competició serà aquest cap de setmana a Suïssa i es compondrà d'una prova individual i una vertical race

“Les sensacions fins ara són bones. Sembla que la fatiga per l'acumulació d'esforç després de tantes curses de moment no apareix, així que espero estar en un nivell similar al del Campionat d'Europa. He pogut entrenar bé aquestes setmanes i a la cursa d'aquest cap de setmana em vaig trobar molt bé”, declarava Marc Pinsach
Cassà de la Selva, 26 de febrer de 2014 - Torna la Copa del Món d'Esquí de Muntanya. Després d'una aturada de dues setmanes aquest cap de setmana es reprendrà la competició que premiarà l'esquiador més regular del campionat. La propera cita serà a Les Diablerets (Suïssa), amb una cursa individual i una vertical race.

L'esquiador Marc Pinsach té previst disputar les dues proves i seguir sumant punts en aquest campionat, en el que està aconseguint resultats molt positius. Per preparar la cursa d'aquest cap de setmana Pinsach va participar a la CronoNúria, on va obtenir una victòria destacada. Segons comenta: “Les sensacions fins ara són bones. Sembla que la fatiga per l'acumulació d'esforç després de tantes curses de moment no apareix, així que espero estar en un nivell similar al del Campionat d'Europa. He pogut entrenar bé aquestes setmanes i a la cursa d'aquest cap de setmana em vaig trobar molt bé.”.
La competició començarà el dissabte amb una prova individual de 19,6 km i 1.863m de desnivell que anirà per un circuit alpí escalant cims de fins 2.170m. S'espera un bon nivell dels esquiadors italians i francesos, que aquest any estan dominant la competició, al costat d'altres esquiadors com Kilian Jornet o el mateix Marc Pinsach.

El diumenge es disputarà la vertical race, una pujada de 3,2 km amb 561 metres de desnivell. Segons comentava Pinsach: “Les curses a Suïssa m'agraden, i em solen anar bé. Són curses amb molt bona traça, així que l'afronto amb la confiança i la seguretat que aquest any tinc a nivell físic, tècnic i mental per poder estar lluitant entre els millors. Així i tot, cada cursa és un món nou en el qual cal tornar a construir-ho tot de nou, així que el dia de la cursa cal lluitar i patir per aconseguir els objectius”.

Aquest dissabte la cita és a partir de les 9 del matí.

Crèdit de la foto: Irene Fustagueras (corremonts.cat). Arribada de Marc Pinsach a la Crononuria