Esquí de muntanya: Kilian Jornet, a per la victòria a la Copa del Món de Les Diablerets

Enviada per administrador el 28/Feb/2014 - 20:52

L'atleta de Suunto participarà aquest cap de setmana a la Copa del Món d'esquí de muntanya que es disputarà a Les Diablerets, Suïssa

Kilian té previst participar demà en la prova individual i el diumenge a la vertical race

Kilian Jornet: “Serà una cursa molt disputada i espero poder estar lluitant per la victòria”
28 de febrer de 2014 - Després d'una aturada de dues setmanes, l'atleta de Suunto Kilian Jornet reprèn aquest cap de setmana la competició prenent part en la Copa del Món d'esquí de muntanya de Diablerets, a Suïssa, on té previst participar a la prova individual i a la vertical race. Després de ser nomenat Aventurer de l'Any per la revista National Geographic, Jornet torna a concentrar-se en la competició d'esquí de muntanya. “Arribo amb moltes ganes, aquest any m'estic trobant en molt bona forma i en les últimes setmanes he estat fent entrenaments de qualitat. Ara només queda esperar que estigui fi per aquestes dues carreres”.
La competició començarà demà dissabte amb una prova individual de 19,6 quilòmetres i 1.863 metres de desnivell que discorrerà per un circuit alpí escalant fins cims de 2.170 metres. Diumenge serà el torn de la vertical race, de 3,2 quilòmetres amb 561 metres de desnivell. “Espero una carrera molt disputada, com ho han estat totes les proves de la Copa del Món d'aquest any, i espero poder estar lluitant per la victòria. Això, i seguir sumant punts per a la classificació individual”.

Crèdit de la foto: ISMF Press Ofice