Entrenem amb el Genís Zapater Bargues (Pic de Mortiers i Vall de Galba)

30 de desembre de 2014
L'entrevista Aquest entrenament l'hem fet en un dels esports que més ens agrada i ens motiva, l'esquí de muntanya. També ens ha motivat que ens hagi acompanyat un dels esquiadors de casa nostra que més en forma està, el Genís Zapater, enguany Campió de Catalunya d'Esquí de Muntanya. El Genís, gran amant de la muntanya, ens rebel·la els secrets que l'han portat on és ara, a l'elit de l'esquí de muntanya. També ens mostra el seu tarannà de gran esportista.

Gaudiu de l'entrevista que vam poder fer al Genís!

Comentaris i/o paraules amables
Enviat per SANDRA SANCHEZ
Esportistes com en Genis,ens fan veure que al final els somnis es fan realitat.Estic super orgullosa de treballar amb ell i de totes les fites que aconsegueix.Tot es possible Genis,continua aixi i disfruta de cada min!!
L'entrenament
L'entrenament d'avui ens ha portat al Pic de Mortiers, acompanyats de Genís Zapater i Cristian Cofiné.

S'ha triat un itinerari llarg i circular, que ha consistit en pujar al Pic Mortiers des de l'estació francesa de Formigueras, i fer la baixada per la Vall de Galba. S'ha donat la particularitat que per la Vall de Galba encara no hi havia passat ningú des de les últimes nevades, la qual cosa ha fet la sortida encara més interessant.

En total han sortit 21 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell acumulat, que hem fet a un ritme a trams intens, però amb parades i gaudint en tot moment de l'entorn.
Punts marcats a l'itinerari
Formigueres (Estació d'Esquí) (1.760 m)
Pic de Mortiers (2.605 m)
Cabane de la Jaceta (1.645 m)
Cabane de La Jaça de la Llosa (1.770 m)