AUTV

AUTV
Tipus de grup
Empresa organitzadora de cursos i activitats d'oci
Descripció del grup
Us heu imaginat mai poder recórrer tot un país d’una vegada? Veniu a descobrir les nostres muntanyes sota la lluna plena!

El nostre petit país no és solament el paradís del shopping, també és un terreny de joc excepcional per als amants de la natura, de la muntanya i doncs del trail.

Superació i solidaritat són els pilars d'un esdeveniment que, des del principi, no s'oblida de la sostenibilitat.

Amb l'Andorra Ultra Trail Vallnord us volem oferir la possibilitat d'admirar Andorra des dels seus cims més alts. Recorrereu el Parc natural comunal valls del Comapedrosa i el de la vall de Sorteny, passareu per la vall del Madriu, declarada patrimoni mundial de la Unesco, acariciareu els 3.000 m d'altitud en un entorn purament mineral. El nostre esdeveniment us farà viure la màgia dels cims sota la lluna plena, la bona convivència dels avituallaments, l'esperit de superació que anima els corredors, el bon humor i l'amistat que neixen quan es comparteix l'aventura.

Una flora resplendent, uns rius plens d'escuma que baixen els pendents, uns llacs glacials parcialment gelats, uns boscos profunds, una gespa alta perfumada amb regalèssia, uns ramats en total llibertat, el crit de les marmotes, el vol del trencalòs, els somriures de 400 voluntaris i l'entusiasme del públic andorrà que us acompanya amb les seves paraules de suport. En definitiva una gran festa de l'esport però també, i sobretot del foment de valors comuns, els valors de la muntanya: hospitalitat, convivència, autenticitat i respecte envers l'altre i el medi.

Us esperen cinc proves i ara us tocarà triar. Unes curses per a tots els gustos que us faran (re)descobrir el país dels Pirineus, la terra dels prínceps.

Recalcarem els valors essencials per nosaltres:
la sostenibilitat: material reutilitzable i reciclable (ecogots individuals), marcatge biodegradable (pintura), recollida selectiva (plàstic, paper, piles frontals...), neteja del recorregut després de la cursa, etc.
la responsabilitat social: nosaltres, com a corredors, hem de pensar en la gent que no té la sort de poder gaudir de la natura de la mateixa manera. També hi ha la possibilitat de participar en una marxa oberta a tothom, incloses les persones amb alguna discapacitat. Es tracta del Solidaritrail.
Dades de localització i contacte
Adreça:
cap de la coma- el pui
Codi postal:
AD400
Localitat:
La Massana
País/regió:
Andorra
Telèfon:
00376 836262
Subscriptors del grup
Usuari/ària Rol
autv Propietari/ària