Notícies

Arrenca a Andorra la Copa del Món d'Esquí de Muntanya

Enviada per administrador el 19/Gen/2012 - 22:33

Imatge 0 per Arrenca a Andorra la Copa del Món d'Esquí de Muntanya

Aquest cap de setmana es fan a Andorra les primeres curses d'esquí de Muntanya de la Copa del Món a les estacions d'esquí d'Arinsal i Ordino. Els millors esquiadors del món, entre els quals força de catalans, s'enfrontaran per primera vegada aquesta temporada. Serà una bona ocasió per mesurar-se les forces entre si i veure com estan amb relació als altres. Després d'aquesta primera cursa de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF) el calendari de curses internacionals pràcticament no té descans. Entre la Copa del Món i la Grande Course els nostres esquiadors estaran ben entretinguts.

El dissabte 21 de gener es disputarà la Vertical Race a Arinsal amb 950 m positius per l'equip masculí i 580 m positius per l'equip femení. Es tracta d'un recorregut que puja al Port Negre i es caracteritza per tenir un pendent constant i fer-se íntegrament per les pistes d'esquí d'Arinsal. La cursa és puntuable per l'ISMF World Cup, la Copa Crono FEEC i la Copa d'Andorra.

L'endemà diumenge tindrà lloc la prova individual a Ordino. En categoria sènior masculina la prova tindrà un recorregut de cinc pujades amb dos trams a peu amb grampons i cinc baixades amb un desnivell acumulat positiu de 1.721 m. La prova en categories sènior femení i júnior masculí tindrà quatre pujades amb dos trams a peu amb grampons i quatre baixades amb un desnivell acumulat positiu de 1.365 m. Finalment el recorregut per les categories cadets i júnior femení constarà de tres pujades i tres baixades amb un desnivell acumulat positiu de 1.000 m. La cursa puntuarà per l'ISMF World Cup, la Copa de Espanya i la Copa d'Andorra.

Després de la prova tindreu informació detallada de com ha anat!