Notícies

Celebrada la VI Crononiu a la Molina

Enviada per administrador el 30/Gen/2012 - 20:10

Imatge 0 per Celebrada la VI Crononiu a la Molina

Aquest passat dissabte es va disputar a l'estació d'esquí de la Molina la sisena edició de la Crononiu. Tot i les condicions pèssimes d'innivació que enguany hi ha al Pirineu Oriental, les ganes van poder més que la raó. El recorregut va ser íntegrament per pistes d'esquí gracies als canons de neu de la Molina, ja que fora de les pistes no hi ha gens de neu. Aquest fet va obligar a modificar l'hora de sortida per esperar el tancament de l'estació, per la qual cosa la baixada calia fer-la de nit amb frontals.

Més de 70 corredors van prendre la sortida i van pujar des de Cap de Comella fins al punt superior de l'estació, el refugi de Niu de l'Àliga a 2.520 metres d'alçada. En total 830 metres de desnivell positiu acumulat per les categories sènior i veterans, amb victòria de Nil Cardona amb un temps de 44 minuts i 45 segons.

A les categories júnior i cadets la cursa es va acabar en haver assolit 630 metres de desnivell positiu.