Notícies

Demà dia 10 de gener s'obren les inscripcions per l'ultra trail Emmona 2012

Enviada per administrador el 09/Gen/2012 - 18:49

Imatge 0 per Demà dia 10 de gener s'obren les inscripcions per l'ultra trail Emmona 2012
Des de Corremonts sortegem una inscripció gratuïta
La tercera edició de l'Emmona 2012, que se celebrarà els dies 16 i 17 de juny de 2012, serà enguany el primer Campionat de Catalunya FEEC-Lafuma de Curses d'Ultraresistència. L'Emmona 2012 puntua per l'ultra trail del Montblanc i permet obtenir 4 dels 7 punts necessaris per poder-hi participar.

Manel Amor, guanyador de l'Emmona 2011, declara que és l'ultra més dura i maca del circuit de curses d'ultra resistència. Amb els 106 quilòmetres de distància i 8.300 metres de desnivell positiu acumulats que té la prova segur que ho és, i molt. Només apta per persones amb una molt bona preparació física i mental. De bellesa, de ben segur que no n'hi falta, ja que transcorre majoritàriament per sobre dels 2.000 metres d'alçada i per algunes de les valls més boniques del Pirineu oriental. Puja a cims emblemàtics com el Taga, el Bastiments i el Puigmal, entre altres.

La inscripció estarà oberta fins al dia 5 de juny, o fins que s'esgotin les 400 places disponibles.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de la cursa o a l'agenda.

Des de Corremonts, gràcies a l'oferiment fet per l'organització, sortejarem una inscripció gratuïta a la cursa. Per tenir opcions a guanyar-la només heu de respondre a una pregunta molt senzilla que trobareu aquí.

Molta sort i a veure si podeu fer la cursa de franc!