Notícies

Kilian Jornet i Mireia Miró a punt pels Campionats d'Europa de Pelvoux

Enviada per administrador el 04/Feb/2012 - 15:17

Imatge 0 per Kilian Jornet i Mireia Miró a punt pels Campionats d'Europa de Pelvoux

Pocs dies després de signar uns excel·lents resultats a l'inici de la Copa del Món d'esquí de muntanya (campió i subcampiona), els atletes de Suunto Kilian Jornet i Mireia Miró estan a la localitat francesa de Pelvoux per prendre part en el que és un dels seus grans objectius de la temporada: els Campionats d'Europa d'esquí de muntanya, que se celebren del 4 al 10 de febrer. Ambdós formen part de la selecció espanyola d'esquí de muntanya que aspira a deixar petjada en aquests campionats.

“Arribo amb bones sensacions i molt motivat, aquestes darreres setmanes he entrenat bé”, ha explicat el Kilian, molt satisfet, ja que gràcies als resultats obtinguts fins ara les sensacions no poden ser millors. “És important començar amb bones sensacions i estar davant per a la pròpia motivació. Aquest any no ha pogut ser millor, de moment amb victòries, el que fa que la motivació sigui màxima, però cal ser molt conscient que això no serà així durant tota la temporada i que caldrà lluitar i patir a cada cursa”, assegura l'atleta de Suunto, que va debutar amb una doble victòria a la Copa del Món que va encetar la temporada internacional a Andorra.

En total, Kilian té previst participar a cinc proves: equips (on farà parella amb el Marc Pinsach), sprint, individual, vertical race i relleus.

Per la seva banda, Mireia Miró, subcampiona a l'estrena de la Copa del Món, està pendent de veure com li respon el genoll, però en principi té previst prendre part en quatre proves: equips (on farà parella amb la Gemma Arró), individual, vertical race i relleus. “Dubtava si córrer els equips o no perquè són el primer dia i per poder arribar més fresca a la cursa individual i la vertical race, però cal ser realistes i de moment la diferència de nivell entre Laetitia Roux i jo és massa gran. A més, crec que en els equips podem fer un bon paper, així que anem a provar sort i a veure què surt. També intentaré defensar el segon lloc a la individual, la vertical race i en els relleus. L'any passat vam fer un tercer lloc, així que no ens tancarem les portes”.

Calendari de competició dels Campionats d'Europa:

Diumenge 5: Equips
Dilluns 6: Sprint
Dimecres 8: Prova individual
Dijous 9: Vertical Race
Dissabte 10: Relleus

Els atletes de la FEDME seleccionats per aquests campionats són:

Sèniors: Gemma Arró, Miguel Caballero, Pau Costa, Maria Fargues, Kilian Jornet, Mireia Miró, Marta Riba i Marc Solà

Promesa: Nil Cardona, Naila Jornet i Marc Pinsach

Júniors: Oriol Cardona, Marta Garcia i Alvaro Sumozas

Cadets: Laura Balet, Aleix Domenech i Manu Picón

Foto principal de Foto Sintesi

Informació enviada per Suunto-competición
Galeria d'imatges