Notícies

Doble or per a Oriol Cardona a la 3a Copa del Món

Enviada per administrador el 10/Feb/2014 - 22:50

Imatge 0 per Doble or per a Oriol Cardona a la 3a Copa del Món
Cap de setmana brillant per als atletes de Dynafit amb dos ors en Copa del Món i un en el Campionat d'Espanya
7, 8 i 9 de febrer de 2014 - Aquest cap de setmana s'ha recuperat la 3º prova de Copa del Món de Pitturina, Itàlia, que es va haver d'ajornar per fortes nevades de fa dues setmanes.

Durant la jornada de divendres es va disputar la prova d'esprints on Oriol Cardona va estrenar aquesta tercera etapa del periple mundial amb una medalla d'or en creuar la línia de meta en primera posició de la final .

Al matí següent es va celebrar la prova individual on Oriol va pujar de nou a la part més alta del podi en categoria júnior i va sumar, d'aquesta manera, la seva segona medalla d'or del cap de setmana. “Estic vivint un somni. Ja a Verbier amb els dos ors em sentia molt feliç, després vam córrer a Courchevel i estava amb grip i, encara que vaig lluitar molt, vaig haver de conformar amb una 4t i 5è posició. A Pitturina ha sortit tot perfecte.”.

Per la seva banda, Marc Pinsach signar un altre Top15 ja que va ser 13è a cinc minuts del guanyador, el també espanyol, Kilian Jornet. “Estic sent molt regular i això és importantíssim en una Copa del Món que s'està caracteritzant per un nivell molt alt . Espero poder-lo mantenir i seguir lluitant per aquestes primeres posicions.”.

D'altra banda, aquest mateix cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya de vertical i esprints a Espot i Portainé.

Durant la jornada de dissabte es va disputar la vertical i Marc Solà va acabar en una gran 4t posició, lluitant pel podi en els últims metres d'una prova llarga i dura.

Al matí següent va ser el torn de la prova d'esprints on Anna Comet es va penjar la medalla d'or després de signar ja el millor temps en la ronda classificatòria i entrar a meta primera a la final. “Em sento feliç, no m'esperava aquesta victòria, però sabia que havia de lluitar i així ho vaig fer.”.

Els quatre esportistes es reuniran aquest cap de setmana a Andorra on disputaran el Campionat d'Europa amb la federació espanyola. Divendres competiran en vertical i diumenge a la prova individual.