Notícies

Miquel llevat, de l'equip Corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Hivernal Campdevànol

Enviada per administrador el 24/Feb/2014 - 12:44

Imatge 0 per Miquel llevat, de l'equip Corremonts-sportHG, ens comparteix la seva crònica de la Hivernal Campdevànol

Campdevànol, 16 de febrer de 2014 - Aquest anys em vaig animar fer aquesta cursa, ja que per bones referències d'amics i espectaculars fotos de les anteriors edicions, vaig seleccionar aquesta. En un principi volia fer la marató però, per indicacions del "míster" havia de seguir el pla d'entrenament. Doncs res, a per la mitja marató segons els intervals d'esforç establerts.

Arribat el dia “D” després de planificar el cap de setmana amb la família, no tenia una altre opció que sortir de casa el mateix dia, ben d'hora ben d'hora.

A les 5:40 sona el despertador i el primer que miro és si està plovent, nooooo! Buuuf! Després de conduir 1:30 arribo a Campdevànol amb pluja i un fred de nassos, vaig a buscar el dorsal, trobant-me a runners que ens coneixem de veure'ns ens les competicions, comentem la jugada i l'estat de recorregut.

Tinc que esperar una bona estona per la sortida de la mitja, ja que jo anava amb l'horari de la marató, la pluja no afluixa, sinó tot el contrari, cada vegada va a més, avui com un pollastre!

Ja estem a l'arc de sortida i comencem a córrer, 1 km d'asfalt i comencem a pujar per un camí ple de basses i fang, fins aquí bé, fins i tot, divertit... Ve el primer corriol, ens posem de fang fins les celles, i així, tot el recorregut, a més de la pluja que va caient.

En la mesura que puc aixecar el cap veig un bosc fantàstic, frondós , arbres espectaculars i molta molta aigua i fang! En algun moment miro el rellotge per veure si estic dintre de les rpm segons l'entrenament (152 a 165), vaig rascant la zona 4, però no em passo, les sensacions és d'esforç dur però controlat. A partir del 15 km començo a avançar gent a poc a poc, les baixades son espectaculars plenes de fulles, fang i pedres, m'ho passo com un nen i les pujades són dures, per les constants relliscades pel fang.

Ja estem pels últims km's, segueixo apretant però em mantenc en el llindar màxim de la zona 3, últim esforç i arribo a meta amb 2:15, amb bon gust de boca: 44 de la general i 8 de veterans.

A nivell personal crec que anat bé, que els 21 km m'han posat en el meu lloc, i que tinc que millorar molt més, però a la vegada veig que tinc camí, ja que encara tinc que trepitjar la zona 4. Som-hi!!

Dades de la cursa:

- Recorregut: Perfecte, els camins i corriols espectaculars.
- Avituallament: El necessari
- Organització: Molt bé, ho tenien difícil per les condicions del temps. Però en tot moment, el voluntaris estaven en els punts més complicats i les alternatives degut a la pluja ben proposades.

L'any que ve a per la marató! Us animo a tots que hi aneu!!

Crèdit de la foto: esportfoto