Notícies

Núria Picas participarà a la Transgrancanaria

Enviada per administrador el 25/Feb/2014 - 13:42

Imatge 0 per Núria Picas participarà a la Transgrancanaria
L'atleta enllesteix els preparatius per iniciar la temporada corrent la Transgrancanaria, prova puntuable per l'Ultra Trail World Tour

La cursa, de 126km i 8.500m de desnivell positiu, es disputarà el proper divendres a la illa de Gran Canaria

“Després d'entrenar molt, em sento preparada, és una cursa que he preparat a consciència. Sé que serà molt exigent i molt tècnica i caldrà tenir molta sang fred al principi per anar reservant forces ja que serà una cursa molt llarga”, comentava Núria Picas

Berga, 25 de febrer de 2014 - Núria Picas està a punt per participar a la que serà la primera prova de la temporada. Serà la Transgrancanaria, una prova de 126km i 8.500m de desnivell que es disputarà a les Illes Canàries. Des de fa una setmana, Núria Picas està instal·lada a l'illa de Gran Canària amb l'objectiu de reconèixer el recorregut i preparar aquest primer repte.

“Vaig començar a entrenar el 15 de desembre pensant específicament en aquesta prova. Des d'aleshores han estat dos mesos d'entrenaments molt intensos. Vaig decidir venir uns dies abans a Gran Canaria per poder preparar a consciència el recorregut. En conec ja un 85% i espero amb ganes l'inici de la prova”, declarava Núria Picas.

La Transgrancaria és una de les proves més matineres del calendari i s'ha convertit també en una de les més emblemàtiques. Des d'aquest any és també prova puntuable de l'Ultra Trail World Tour (UTWT), un circuit internacional composat per les millors curses de més de 1000km al voltant del món. Puntuar en aquest circuit és també un dels objectius de Picas, que participarà en tres de les proves del UTWT.

Pel que fa a la cita d'aquesta setmana, la prova travessa l'illa de Gran Canaria nord a sud a través de 125km de recorregut molt tècnic. En aquesta edició, Picas haurà d'enfrontar-se a algunes de les millors corredores d'ultradistància del món. Entre elles, Francesca Canepa, Nerea Martínez, Nathalie Mauclair o Nuria Dominguez entre altres.

Malgrat tot, Picas afirma sentir-se a punt: “Després d'entrenar molt, em sento preparada. És una cursa que he preparat a consciència i tot i que sé que serà molt exigent i molt tècnica caldrà tenir molta sang fred al principi per anar reservant forces ja que serà una cursa molt llarga. Sempre m'ha agradat córrer a les Illes Canàries així que estic segura que hi haurà un ambient molt bo, esperem també que la meteorologia aguanti!”.

El tret de sortida de la cursa es donarà el proper divendres a mitjanit, i s'espera l'arribada de les primeres corredores durant la tarda del dissabte.