Notícies

Kilian Jornet guanya la prova individual de Diablerets i es reafirma com a líder de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Enviada per administrador el 01/Mar/2014 - 18:11

Imatge 0 per Kilian Jornet guanya la prova individual de Diablerets i es reafirma com a líder de la Copa del Món d'esquí de muntanya
Kilian Jornet ha portat a terme l'atac definitiu de la cursa a la segona pujada, que ha resultat decisiu per a aconseguir un triomf que el situa al cap davant de la classificació general

“Estic satisfet. He tingut bones sensacions durant tot el recorregut. La victòria era important per sumar punts, així que el resultat és molt positiu”, assenyalava l'atleta de d'Atomic

Les Diablerets (Suïssa), 1 de març de 2014 - Aquest matí es disputava a Les Diablerets una nova prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya en la modalitat individual. Una prova de 19,6 quilòmetres i 1.863 metres de desnivell, que ha estat realment dura per als esquiadors a causa de les condicions meteorològiques. La nit anterior havien caigut fins a 40 centímetres de neu fresca al llarg del recorregut i això ha obligat els competidors ha triar i preparar molt bé el material. Unes condicions en què Kilian Jornet es desenvolupa molt bé.

“Les condicions eren dures, però és part de la bellesa de l'esquí de muntanya”

En aquest sentit, l'atleta d'Atomic assenyalava a la conclusió de la prova que aquesta havia estat realment complicada, “però és també part de la bellesa de l'esquí de muntanya. A més, l'organització ha estat perfecta i el poble sencer s'ha bolcat a animar-nos, així que ha estat una cursa molt bonica”.

La cursa individual es disputava sobre un traçat de 19,6 quilòmetres i 1.863 metres de desnivell, i ha estat a la segona pujada quan l'atleta de la Cerdanya ha forçat el ritme i ha començat a inclinar la cursa a favor seu, aconseguint entrar a meta per davant de Willian Bon Mardion i Damiano Lezi.

“M'estic trobant bé a la competició”

A la conclusió de la cursa Jornet declarava estar satisfet. “He tingut bones sensacions tot el recorregut i puc confirmar que aquesta temporada m'estic trobant molt bé a la competició. A més, la victòria era important per sumar punts, així que el resultat és molt positiu”.

Disputada aquest dissabte la cursa individual, diumenge es corre la Vertical Race, en la que també prendrà part Kilian Jornet.

Classificació final de la cursa individual

1. Kilian Jornet: 1:57.09
2. Robert Antonioli: 1:58.06
3. William Bon Mardion: 1:59.17

Crèdit de la imatge: ISMF Press Office