Notícies

Marc Pinsach consolida els bons resultats a la Copa del Món d'esquí de muntanya

Enviada per administrador el 02/Mar/2014 - 19:46

Imatge 0 per Marc Pinsach consolida els bons resultats a la Copa del Món d'esquí de muntanya
L'esquiador ha finalitzat en vuitena posició en les dues proves de la Copa del Món d'esquí de muntanya disputades aquest cap de setmana

Amb aquests resultats Pinsach es col·loca en la desena posició de la classificació general i espera seguir conservant els bons resultats per al final del campionat

“Estic realment satisfet dels resultats del cap de setmana, ja que he aconseguit acabar vuitè en les dues curses i col·locar-me desè en el rànquing general de la Copa del Món. Veurem què passa en l'última prova, però de moment estic molt content de com està anant la temporada”, declarava Marc Pinsach

Les Diablerets (Suïssa), 2 de març de 2014 - Marc Pinsach segueix col·leccionant bons resultats a la Copa del Món d'esquí de muntanya. Aquest cap de setmana a Diablerets ha aconseguit la vuitena posició tant en la prova individual com en la vertical race, amb molt poca diferència respecte als primers classificats. Amb aquests resultats Pinsach consolida la desena plaça a la classificació general de la Copa del Món, un resultat molt satisfactori per al de Cassà.

La competició es va iniciar ahir al matí amb una prova individual. Pinsach va sortir amb el primer grup, amb els quals va avançar al llarg d'un recorregut de 19,6 km i 1.863m de desnivell positiu. Pinsach va aconseguir mantenir-se entre les deu primeres posicions durant tota la cursa i finalitzar en la vuitena plaça amb un temps de 2h19'. Pinsach declarava: “Ahir em vaig trobar molt bé, i hem constatat una vegada més que les diferències en les primeres posicions són molt petites, així que aconseguir arribar entre els deu primers és sempre un resultat molt positiu”.

En la prova d'avui, una cronoescalada de 3,2 km i 561m de desnivell, Pinsach ha lluitat també des del principi, i prova d'això ha estat els temps, ja que els quinze primers classificats han arribar amb només un minut de diferència entre ells. Pinsach ha finalitzat un cop més en una còmoda vuitena posició, amb un temps de 23'27''. Segons comentava: “La cursa d'avui ha estat molt ràpida i hem sortit un grup d'esquiadors que hem fet la cursa junts. Al final he aconseguit acabar vuitè i sumar punts en el campionat, així que estic molt satisfet amb els resultats d'aquest cap de setmana”.

Marc Pinsach es consolida d'aquesta manera en la desena posició de la classificació general, a falta d'una prova per finalitzar el campionat. La última cita serà a l'abril a Tromsö, Noruega, on es decidirà el campionat. Abans, Marc Pinsach participarà al Campionat d'Espanya la setmana que ve a Formigal.

Crèdit de la foto: ISMF Press Office