Notícies

Oriol Cardona es penja dues medalles més en Copa del Món

Enviada per administrador el 02/Mar/2014 - 22:11

Imatge 0 per Oriol Cardona es penja dues medalles més en Copa del Món
Dues medalles per Oriol Cardona en júnior i dos 8è posicions per Marc Pinsach a Diablerets
Les Diablerets (Suïssa), 2 de març de 2014 - Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 4a etapa de la Copa del Món d'esquí de muntanya a Les Diablerets, Suïssa i els corredors de Dynafit han tornat a signar un gran cap de setmana.

Durant la jornada de dissabte va tenir lloc la prova individual. Una cursa llarga i molt tècnica acompanyada d'una meteorologia complicada. Tot i això, Oriol Cardona no va desaprofitar l'ocasió per penjar-se una nova medalla de plata en categoria júnior, just per darrere de l'italià Federico Nicolini i per davant del suís Remi Bonnet.

Per la seva banda, en categoria absoluta, Marc Pinsach va confirmar el seu gran estat de forma amb una nova 8è posició en una prova que va guanyar el seu company d'equip, Kilian Jornet.

Pel que fa al diumenge, els corredors s'han donat cita a la prova vertical. En un circuit curtíssim i molt explosiu. De nou, Marc Pinsach ha estat 8è a tan sols 37'' del guanyador Kilian Jornet en una prova molt lluitada. Amb aquest resultat, Marc es col·loca en 10a posició de la Copa del Món.
“Estic realment satisfet dels resultats del cap de setmana, tant per ambdues curses com pel fet col·locar-me en 10a posició del rànquing de la Copa del Món.”.

I, en categoria júnior, Oriol Cardona no ha tingut rival i ha creuat la línia de meta en 1a posició per davant del seu gran rival, l'italià Federico Nicoloni i del suís Remi Bonnet. Aquesta victòria fa que Oriol hagi guanyat com a mínim una vegada totes les modalitats en Copa del Món: individual, esprints i vertical.

“Ha estat un altre cap de setmana màgic, aconseguir la victòria d'avui ha estat molt important per a mi. A més he finalitzat 2n en el rànquing final de la Copa del Món a 5 punts de Nicolini. Una temporada de somni.”.

Crèdit de la foto: ISMF Press Office