Notícies

Triskel365 se suma a les celebracions del internacional de la dona

Enviada per administrador el 07/Mar/2014 - 17:46

Imatge 0 per Triskel365 se suma a les celebracions del internacional de la dona

Manresa, 7 de març de 2014 - En motiu del dia internacional dels drets de la dona, el nou espai dedicat a la bicicleta de la ciutat de Manresa Triskel 365, han preparat tot d'activitats i ofertes per poder celebrar els drets de la dona amb totes elles.

A les 10 del matí s'ha programat una sortida amb bicicleta de muntanya d'uns 19 quilometres. Amb sortida i arribada a Triskel365 ubicat al carrer Carrió 12 de Manresa. La ruta aproximadament durarà unes tres hores entre parades i l'ambient relaxat. Un cop tornem a la botiga es farà una netejada a la bicicleta i és posarà oli gratuïtament a totes les bicicletes. En el recorregut es preveu fer una parada per fer un cafè o descans en algun comerç d'hostaleria. El nivell de la ruta és qualificat de fàcil i apte per tots els nivells. La ruta ha estat preparada per les noies de Triskel365 i l'objectiu és passar un dissabte desinhibit i de celebració. Totes les participants en aquesta ruta seran obsequiades per la gent de Triskel365 amb un val de descompte per valor de 20 euros.

Durant tot el dia des de 10:00 a les 21:00 que tancarà l'establiment, tota dona que entri i compri una bicicleta de carretera, muntanya, urbana o infantil se li aplicarà un descompte d'un 15%.

Al mateix temps es farà un concurs des de la botiga on totes aquelles dones que hi vulguin participar entraran en el sorteig de material tèxtil.

Com ens comenta la responsable de la iniciativa la Maria José Navarro: “volíem fer un dia només per les noies, on elles poguessin tenir avantatges i fossin el centre d'atenció durant tot un dia. Cada dia hi ha més dones que anem amb bicicleta, dins el sector esportiu es necessari també poder tenir espais i material esportiu adequats a nosaltres”.

Galeria d'imatges