Notícies

Marc Pinsach es corona Campió d'Espanya d'esquí de muntanya

Enviada per administrador el 09/Mar/2014 - 21:56

Imatge 0 per Marc Pinsach es corona Campió d'Espanya d'esquí de muntanya
Marc Pinsach s'ha proclamat campió d'Espanya d'esquí de muntanya en la modalitat de cursa individual

La prova s'ha disputat aquest matí a Formigal amb unes condicions de neu molt bones

“Estic molt satisfet amb aquest títol, i amb la prova, malgrat no haver-me trobat en les millors condicions, suposo que a causa de totes les curses que portem acumulades aquesta temporada”, declarava Marc Pinsach

Formigal, 9 de març de 2014 - Marc Pinsach s'ha proclamat Campió d'Espanya d'esquí de muntanya en la modalitat individual en la XXXII Travesía Club de Montaña Pirineos. El de Cassà s'ha imposat aquest matí a Formigal davant de Nil Cardona i Miguel Caballero.

La prova, disputada a Formigal (Pirineu Aragonès) ha discorregut per un recorregut de 15km i 1.616m de desnivell positiu amb unes condicions de neu impecables, segons confirmaven els mateixos esquiadors.

Marc Pinsach s'ha situat en primera posició des de mitjans de la primera pujada i ha conservat la capdavantera de la cursa fins al final. Segons comentava: “He sortit i he aconseguit posar-me primer. A partir d'aleshores he anat controlant la cursa, perquè és cert que al anar al davant no tens una referència del que estan fent els altres, i s'ha d'anar amb compte perquè et relaxes i això et pot fer perdre temps”.

Amb la victòria d'avui el de Cassà es proclama campió d'Espanya en la modalitat individual, revalidant la victòria aconseguida l'any passat. Després de la cursa declarava: “Estic molt satisfet amb aquest títol, i amb la prova, malgrat no haver-me trobat en les millors condicions, suposo que a causa de totes les curses que portem acumulades aquesta temporada. Ara tocarà pensar amb la Pierra Menta d'aquí dues setmanes”.

Efectivament, Marc Pinsach afrontarà el proper 20 de març la Pierra Menta, la cursa per excel·lència en esquí de muntanya.

Crèdit de la foto: Alejandro Peña